Φτηνές διαμονές στην Αυστρία στο δρόμο προς Ιταλία – Pinkefeld. Τι να δείτε το 2021;

[ad_1]

Φτηνά καταλύματα στην Αυστρία είναι αυτό που χρειάζομαι όταν πηγαίνω στην Ιταλία. Φυσικά, γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για να δείτε στην Αυστρία, οπότε δεν χρειάζεται να με πείσετε ότι κάνω λάθος με τη διέλευση αυτής της χώρας τόσο εύκολα. Αλλά συγχώρεσέ με. Κατά τη γνώμη μου, η Αυστρία χάνει 10-0 με την Ιταλία και προγραμματίζω για να εξερευνήσετε την Ιταλία για μεγάλο χρονικό διάστημα Αυτό Χρειάζομαι μια καλή και προσιτή διαμονή στην Αυστρία. Βρήκα ένα σε ένα ιδανικό μέρος στη διαδρομή ανάμεσα στη Βιέννη και το Γκρατς, δηλαδή στο Ρόκινφελντ. Τι μπορώ να πω για αυτήν την ανακάλυψη; Στον κοιτώνα του σχολείου, χωρίς τηλεόραση αλλά με Wi-Fi (είμαι ποιητής). Για αστεία χρήματα (όποιος έψαχνε κάτι Ώστρι ξέρει ποιες είναι οι τιμές εκεί). Πολύ καθαρό, σχολικό φαγητό + (ή ίσως είναι ο κανόνας για αυτούς). Η κυρία (δασκάλα υποθέτω) μίλησε τα πιο όμορφα αγγλικά που έχω ακούσει, από την Πολωνία έως την Ιταλία. Υποθέτω ότι μιλούσε επίσης τέλεια γερμανικά.

Φτηνές διαμονές στην Αυστρία

Όσο για την ίδια την πόλη. Σένα. Νομίζω ότι όλοι κοιμούνται στις 8μμ (παρόμοια Είχα τα συναισθήματά μου στη Βαυαρία). Στο κέντρο (ακούγεται θορυβώδες) μερικές παμπ από τις οποίες ήρθαν δυνατά και χαρούμενα Πολωνικά και Ουγγρικά. Έψαχνα μόνο για διαμονή και μόνο η Pinkefeld μου πρόσφερε ακριβώς αυτό.

Σας προειδοποιώ ότι δεν υπήρχε κλιματισμός, το οποίο, σε συνδυασμό με τις σπαρτιατικές συνθήκες, σημαίνει ότι τουλάχιστον δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μείνω περισσότερο εκεί. Ωστόσο, το προτείνω με καθαρή συνείδηση. Φυσικά, μιλώ από την προοπτική του ατόμου που ταξιδεύει κεντρική Πολωνία προς την Ιταλία (κεντρική και βόρεια) χωρίζεται σε δύο στάδια. Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά για μένα 1000 χιλιόμετρα είναι ήδη το όριο αντοχής (θα μπορούσα να οδηγήσω περισσότερο αλλά συνειδητά; Αμφιβάλλω πάρα πολύ). Γι ‘αυτό ψάχνω τέτοια μέρη λίγο πολύ στη μέση. Δυστυχώς, η νότια Τσεχική Δημοκρατία σημαίνει ότι το τμήμα προς τη νότια Τοσκάνη είναι μακρύ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η Αυστρία είναι τόσο κατάλληλη για ενδιάμεση στάση. Ωστόσο, οι τιμές είναι τουλάχιστον μεσαίες-υψηλές. Πολλά φθηνότερα μοτέλ κάνουν κράτηση συχνά μήνες νωρίτερα. Αλλά ο Pinkefeld φαίνεται αρκετά ευρύχωρος – αρκετά για να βρει σχεδόν πάντα κάτι εκεί. Και η τοποθεσία είναι ανεκτή (σε σχέση με τη διαδρομή). Επομένως, για άλλη μια φορά – προτείνω.

Φτηνές διαμονές στην Αυστρία

Pinkefeld – μια πόλη-φάντασμα

Φυσικά, όλοι όσοι επισκέπτονται τη Γερμανία και την Αυστρία γνωρίζουν ότι είναι πολύ οδυνηρό ήσυχο σε μικρές πόλεις το βράδυ. Όλοι σβήνουν το φως σαν να εξαντλούνταν οι μυστηριώδεις μπαταρίες. Δεν θα αντιμετωπίζετε ανθρώπους, αλλά μάλλον πολωνικές και ουγγρικές φωνές διάσπαρτες στους λίγους χώρους στον κεντρικό δρόμο. Από την άλλη πλευρά, η Ιταλία σιωπά την Κυριακή και κατά τη διάρκεια της σιέστας. Καλά. Ποια χώρα είναι έθιμο.

Φτηνές διαμονή στην Αυστρία – χάρτης

Φτηνές διαμονή στην Αυστρία στο Pinkefeld – περίληψη

Καλά. Η πόλη δεν με εντυπωσίασε. Οι ντόπιοι τρέχουν στο κρεβάτι γρήγορα. Το ίδιο το κατάλυμα είναι μια υπενθύμιση των ακαδημαϊκών χρόνων με μια ωραία “τακτοποιημένη” επικάλυψη. Λοιπόν, αυτή η τιμή στην Αυστρία αντισταθμίζει τα πάντα. Θα επέστρεφα Αν έπρεπε να περάσω ξανά τη νύχτα στην Αυστρία, γιατί όχι. γιατί δεν θέλω να πάω στην ίδια την πόλη,

Σκέψεις για τον ανεμόμυλο – μια εξήγηση

Ιστολόγιο μετακόμισε από άλλη πλευρά (ThiDoIn). Δεν έχω τη δύναμη ή το χρόνο να ανακαλύψω φωτογραφίες και να ορίσω νέες χωρίς υδατογράφημα. Ωστόσο, ανακοινώνω ότι τόσο οι φωτογραφίες όσο και τα βίντεο, και ακόμη περισσότερο, η λέξη που γράφεται σε αυτό ταξιδιωτικό ιστολόγιο είναι όλα δικά μου.

Αισθάνομαι ότι βρήκα το απόλυτο καταφύγιο για αυτό το μέρος της ζωής μου που θα ήθελα να περιγράψω. Σκέψεις για τον ανεμόμυλο είναι ένα καλό όνομα που αντικατοπτρίζει τη ζωή μου. Κάποιο χάος και ασυνέπεια. Ευτυχώς, μερικές φορές στη ζωή μου θα βρω χρόνο να δω κάτι ενδιαφέρον τουριστικό αξιοθέατο και μερικές φορές (αλλά λιγότερο συχνά από ό, τι θα ήθελα) να το περιγράψω σε αυτό ταξιδιωτικό ιστολόγιο. Ταυτόχρονα, τρέχω τη σελίδα στην οποία τοποθετώ κριτική ταινίας (αλλά και εγώ Βαθμολογώ σειρές). Σε προσκαλώ! (Σύνδεσμος).

[ad_2]

Source link