Ανεπιθύμητα αξιοθέατα στην Τουρκία. Τι να δείτε το 2021;

[ad_1]

Ανεπιθύμητα αξιοθέατα στην Τουρκία. Είναι ένας καταστροφικός τίτλος, αλλά πολύ κατάλληλος στο σωστό πλαίσιο. Αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση για ένα ταξίδι στην Τουρκία. Έχω μιλήσει τόσο πολύ για αυτά τα «ανεπιθύμητα αξιοθέατα στην Τουρκία» που είναι επιτέλους η ώρα να αναφερθώ στο θέμα «Ανεπιθύμητα αξιοθέατα στην Τουρκία».

Το ταξίδι ήταν σύντομο (Η Τουρκία την άνοιξη χωρίς φόβο. Φτηνό οργανωμένο ταξίδι). Παραδεχομαι. Όπως προαναφέρθηκε, ο ταξιδιωτικός πράκτορας επέκτεινε το πρόγραμμα κατά 1 ημέρα. Χάρη σε αυτό, υπάρχει η ευκαιρία να κάνουμε περισσότερα και, το πιο σημαντικό, να το επισκεφθούμε ειρηνικά Παμούκαλε (Βεράντες ασβεστόλιθου Pamukkale ή πισίνα Cleopatra) και Ιεράπολη (Η αρχαία πόλη της Ιεράπολης δεν αφορά μόνο τη λεκάνη της Κλεοπάτρας). Δεν είχα αυτήν την ευκαιρία, οπότε μιλάω για αυτό που βίωσα. Και βίωσα πικρία. Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αφιερώθηκαν πολλές, πολλές ώρες για την παρακολούθηση πρόσθετων προσθηκών στο ταξίδι, οι οποίες, τελικά, οδήγησαν σε ένα πιο εμφανές ή λιγότερο κίνητρο να ξοδέψουν χρήματα σε τουρκικά συγκεκριμένα καταστήματα σε βάρος του ίδιου του ταξιδιού εξερεύνηση της Τουρκίας ή ακόμη και ο ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό μου ήταν εξωφρενικός κατά τη γνώμη μου !!!

Παρεμπιπτόντως – αφήστε κάθε αερομεταφορέα να συνθέσει το ταξίδι καλά, γιατί μπορεί να αποδειχθεί ότι ένας τουρίστας δυσαρεστημένος με το ταξίδι θα ξεκινήσει κάποια μέρα ένα ταξιδιωτικό blog (όπως ακριβώς άρχισα να γράφω) ThiDoIn) και περιγράψτε την αγανάκτησή του. Και πιστέψτε με – σε αντίθεση με τις εμφανίσεις, μια καταχώριση σε έναν ιστότοπο έχει αρκετές φορές μεγαλύτερη ισχύ επικοινωνίας από ό, τι γράφει ακόμη και σε κοινωνικά δίκτυα (μιλάω από τη θέση ενός συνηθισμένου τρώγοντος ψωμιού, δηλαδή ενός ατόμου του οποίου δεν τρώει ελαφρύ ή σκοτεινό ψωμί εθνικό συμφέρον).

Παρ ‘όλα αυτά, υπήρχαν κάποια πλεονεκτήματα – και στην πραγματικότητα ένα, αλλά αυτό είναι για λίγο. Υπήρχαν τρία αξιοθέατα. Θα αναφέρω το καθένα εν συντομία.

Ανεπιθύμητα αξιοθέατα στην Τουρκία

  • Εργοστάσια κοσμημάτων. Σε βάρος της επίσκεψης στην Αττάλεια και στο πανέμορφο παλιό λιμάνι (Παλιά πόλη της Αττάλειας. Ανταλλάξτε με τους Τούρκους, δηλαδή αγωνίζεστε για μια όμορφη λάμπα) μεταφερθήκαμε στο σκοτεινό, βιομηχανικό τμήμα της πόλης. Υπήρχε μια τεράστια αίθουσα (όχι σαν τα εμπορικά μας κέντρα). Σε ένα μικρό προθάλαμο υπάρχει ένα μίνι μουσείο με γνωστικά ερμάρια – έτσι θα ξέρουμε πώς μοιάζει η πέτρα. Τέλος πάντων, μας οδήγησαν στην αίθουσα, και βασικά σε μια πισίνα με piranhas. Πολλά κοσμηματοπωλεία, το καθένα είναι είτε ρωσικό είτε ρωσικό – σαν ένα περιοδικό. Αναγκαστικό χαμόγελο από αυτί σε αυτί και εξαναγκάστηκε να αγοράσει κοσμήματα. Με κάποιο τρόπο, μετά από 30 λεπτά, το προσωπικό μας piranha αποσυνδέθηκε – πραγματικά δεν μιλήσαμε διαφορετικές γλώσσες πολλές φορές. Δυστυχώς, η επιτυχία μας ήταν μόνο προσωρινή – περιμέναμε μια ώρα στο πάρκινγκ με το λεωφορείο – παγιδεύτηκαν μια Πολωνίδα για ένα δαχτυλίδι. Φυσικά, χώρος στάθμευσης σε περιοχές που δεν προσφέρουν τίποτα παρά την πλήξη.
  • Εργοστάσιο δερμάτινων ενδυμάτων. Ένα άλλο άσχημο κόλπο από τον ταξιδιωτικό μας πράκτορα. Ρούχα έτσι. Εκπληκτικές τιμές. Μια μπουτίκ με παπούτσια και τσάντες με έκανε να χάσω την όρασή μου (τιμές !!!). Μόνο αυτό που είδα είναι η λάμπα για την οποία έγραψα. Υπήρχε επίσης μια επίδειξη μόδας στην πασαρέλα και αυτό είναι μόνο ένα πλεονέκτημα επειδή δεν έχω δει κάτι τέτοιο στο παρελθόν (η εντύπωση μου είναι μέτρια – δεν ήταν επίδειξη εσωρούχων).
  • Εργοστάσιο χαλιών. Και αυτό είναι ένα από τα θετικά με καθαρή συνείδηση. Υπήρχε επίσης μια προσφορά για αγορά αλλά όχι τόσο ενοχλητική. Ένα πολύ ενδιαφέρον μέρος – το μουσείο – όπου είδα πολύ παλιά χαλιά, πώς κατασκευάζονται, ποιες είναι οι διαφορές (αριθμός κόμβων, υλικό), η ιστορία των χαλιών. Τέλεια. Τα ίδια τα χαλιά είναι επενδεδυμένα με πολλά μικρότερα και ένα τεράστια δωμάτια. Πανεμορφη. Διασκεδαστικό γεγονός: τα χαλιά δεν κατασκευάζονται στο ίδιο το εργοστάσιο. Το μοτίβο πηγαίνει στην ύπαιθρο σε φτωχές οικογένειες. Εκεί, μια γυναίκα υφαίνει. Αγοράζουν πίσω το χαλί (ένα τέτοιο πρόγραμμα κοινωνικής πρόνοιας επειδή παρακολουθείται από το κράτος) και το πωλούν (καλά, σε υψηλότερη τιμή). Στην πραγματικότητα, είναι ακόμη και μια έξυπνη λύση. Πραγματικά, ήταν διασκεδαστικό.

Και εδώ είναι οι μόνες φωτογραφίες που έβγαλα – μια επίδειξη μόδας – σκοτεινή, δεν λειτούργησε. κοσμήματα – η αηδία με έκανε απρόθυμη να βγάλω φωτογραφίες και χαλιά – παρακολούθησα !!!

Ανεπιθύμητα αξιοθέατα στην Τουρκία – περίληψη

Παρά τα ανεπιθύμητα αξιοθέατα, έχω ακόμα αγαπημένες αναμνήσεις για αυτό το ταξίδι στην Τουρκία. Νόστιμο και φθηνό. Κατάφερα να δω μερικά πράγματα και παρά τις δυσκολίες, την προσπάθεια και τα νεύρα όπως συμβαίνει στη ζωή – μόνο τα καλά πράγματα θυμούνται.

Σκέψεις για τον ανεμόμυλο – μια εξήγηση

Ιστολόγιο μετακόμισε από άλλη πλευρά (ThiDoIn). Δεν έχω τη δύναμη ή το χρόνο να ανακαλύψω φωτογραφίες και να ορίσω νέες χωρίς υδατογράφημα. Ωστόσο, ανακοινώνω ότι τόσο οι φωτογραφίες όσο και τα βίντεο, και ακόμη περισσότερο, η λέξη που γράφεται σε αυτό ταξιδιωτικό ιστολόγιο είναι όλα δικά μου.

Αισθάνομαι ότι βρήκα το απόλυτο καταφύγιο για αυτό το μέρος της ζωής μου που θα ήθελα να περιγράψω. Σκέψεις για τον ανεμόμυλο είναι ένα καλό όνομα που αντικατοπτρίζει τη ζωή μου. Κάποιο χάος και ασυνέπεια. Ευτυχώς, μερικές φορές στη ζωή μου θα βρω χρόνο να δω κάτι ενδιαφέρον τουριστικό αξιοθέατο και μερικές φορές (αλλά λιγότερο συχνά από ό, τι θα ήθελα) να το περιγράψω σε αυτό ταξιδιωτικό ιστολόγιο. Ταυτόχρονα, τρέχω τη σελίδα στην οποία τοποθετώ κριτική ταινίας (αλλά και εγώ Βαθμολογώ σειρές). Σε προσκαλώ! (Σύνδεσμος).

[ad_2]

Source link